Despre noi

Inaugurata în 2012, Sala de evenimente si Hotelul Dallas este situata în Negresti Oas. Aceasta se remarca printr-o nota de eleganta aparte, dispune de 1400 de locuri si va sta la dispozitie, fiind alegerea ideala pentru organizarea celor mai importante, frumoase si de neuitat evenimente din viata dumneavoastra: logodne, nunti, botezuri, aniversari, petreceri. Pe lânga eleganta de o nota aparte, venim in intampinarea dumneavoastra cu un personal de o calitate aparte, si adevarati profesionisti in arta culinara.
 
Va invitam într-o atmosfera degajata cu un anturaj select, unde veti putea servi din bucatele variate pregatite special pentru dumneavoastra de maestri bucatari, care au colectat minutios cele mai reusite retete. O sa fiti întâmpinati si deserviti de un personal discret, atent in fiecare moment la detalii, bazandu-se pe vasta experienta dobandita de-a lungul timpului. Locatia Dallas, este locul perfect unde puteti gusta si savura feluri delicioase si sarbatorii festivitati, nunti, botezuri si seri corporative.  Sala încapatoare, în stil contemporan poate gazdui peste 1400 persoane, iar sala de banchet pâna la 200 persoane.  
 
Deservirea excelenta si meniul bogat la un pret accesibil, care poate fi adaptat la preferintele si dorintele individuale, va vor permite sa petreceti o serbare de neuitat. 
 
Momentul in care EL si EA se hotarasc sa porneasca impreuna pe cararea vietii, este unul dintre cei mai importanti pasi în viata unui cuplu. Suntem alaturi de viitorii miri, oferindu-le posibilitatea organizarii nuntii intr-un local spectaculos, oferindu-le serviciile noastre de cea mai inalta calitate.
 
Lasati-ne pe noi sa va organizam acest eveniment unic, lasandu-va la dispozitie atat timp liber cat aveti nevoie, pentru a va dedica in intregime sedintelor foto-video, cununiei civile, religioasa si apoi petrecerii dedicate exclusiv mirelui si miresei.
 
Invitatii se vor simti rasfatati alaturi de voi in decorul elegant al salii de evenimente Dallas, iar nunta voastra va deveni un eveniment de amploare de care îsi vor aminti cu placere mult timp de acum inainte toti invitatii dumneavoastra. Acordam atentie celui mai mic detaliu, suntem aici pentru voi, Dallas. Nimic nu este mai frumos pe lume decât nasterea unui copil! De aceea, banchetul de botez al copilului dumneavoastra trebuie organizat într-un cadru grandios. Meniuri deosebite si variate, gustari delicioase, ambient elegant si invitati surprinsi de perfectiunea evenimentului. Cei prezenti se vor bucura alaturi de dumneavoastra. Parinti, bunici sau invitati veti va vom darui amintirile cele mai frumoase din viata fiecaruia.
 
Când sustii o conferinta, lansezi un produs, organizezi o petrecere corporate sau o prezentare de moda, iti este necesara o locatie deosebita, cu servicii exceptionale. Avem convingerea ca Dallas reprezinta alegerea potrivita! Sala de evenimente Dallas iti este alaturi si se va îngriji de toate aspectele ca evenimentul tau sa fie impecabil, iar partenerii tai de afaceri si angajatii sa fie impresionati.